Gratis online scanner

En blogg om gratis antivirusprogram vore inte fullständig om den inte tipsade om några bra gratis onlinescanners. Och eftersom det här är en bra blogg som skriver om gratis antivirusprogram tänkte skriva om två riktigt bra virusscanners som du kan använda dig av om du vill scanna online. Tänk bara på att en onlinescanner inte är ett alternativ till ett antivirusprogram utan bara ett komplement. Bra antivirusprogram hittar du här på gratisantivirusprogram.com.

Panda Active Scan

Vi har tidigare hyllat Pandas gratis antivirusprogram så nu är det på tiden att vi hyllar deras suveräna onlinescanner. Pandas Active Scan uppdateras med samma virusdefinitioner som deras antivirusprogram och därför hittar onlinescannern alla slags virus, trojaner, spionprogram, maskar, rootkits och en massa annat elände. Det är inte mycket som slinker förbi Panda Active Scan, förmodligen ingenting alls, och därför kan vi varmt rekommendera Pandas virusscanner när du vill scanna online. Om onlinescannern hittar något elände trots att du har ett antivirus är det bara att avinstallera det och installera Pandas gratis antivirus istället. Då får du bort eländet och riskerar inte att drabbas igen.

http://www.pandasecurity.com/sweden/homeusers/solutions/activescan/

F-Secure Online Scanner

F-Secures onlinescanner är också en av marknadens bästa onlinescanners. Onlinescannern hittar alla slags virus, trojaner och spionprogram och kan faktiskt även ta bort skräpet också, vilket få andra onlinescanners kan göra. Vi rekommenderar ändå att du installerar ett riktigt bra gratis antivirusprogram om något slunkit igenom eftersom det är viktigt att ha ett antivirusprogram som stoppar virus och som inte bara tar bort virus. Annars finns det risk för att virus och spionprogram ställer till det för dig innan du lyckats få bort det.

http://www.f-secure.com/sv/web/home_se/online-scanner

Tags: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *