Avast – ett bra gratis antivirusprogram

Avast! Free Antivirus har numera runt 200 miljoner registrerade användare och är ett mycket effektivt gratis antivirusprogram. Avast gratis antivirusprogram skyddar dig mot alla slags hot och har en mängd funktioner:

– Ett komplett antivirusskydd. Avast skyddar din dator i realtid mot virus. Du kan även skanna utvalda områden i din dator och på externa enheter.

– Skydd mot spionprogram. Avast skyddar mot maskar, rootkits och annat spionprogramrelaterat elände.

– E-postskydd. Avast gratis antivirusprogram skannar efter malware i ingående och utgående e-post.

– Möjlighet att öppna program du inte riktigt litar på i ”sandlådan”. Det innebär att du kan köra ett program i ett virtuellt säkerhetsläge som gör att du inte riskerar att virus eller liknande sprider sig i din dator.

– En beteendesköld  som förhindrar  att logiska bomber och dolda maskar aktiveras när du utför vissa åtgärder på din dator som normalt skulle aktivera dem.

– P2Psköld. Avast gratis antivirusprogram kontrollerar alla filer som du laddar ner med ditt fildelningsprogram och när du chattar.

– En skriptsköld som hittar skadliga skript på webbsidor och hindrar dem från att kidnappa eller skada din dator.

– Webbsköld. Avast skannar alla webbsidor du besöker, alla javaskript och alla dina nerladdade filer utan att din webbläsare blir seg.

– En nätverkssköld som skyddar dig mot skadliga webbadresser.

Avast free antivirus är ett mycket kompetent gratis antivirusprogram som har alla de funktioner som ett antivirusprogram bör ha. Dessutom har programmet fått många utmärkelser och är certifierat av ICSA. Rekommenderas!

Ladda ner Avast Antivirus här: http://www.avast.com/free-antivirus-download

Vi på gratisantivirusprogram.com kan verkligen rekommendera Avast!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *